Regulament

Inapoi la pagina principala

REGULAMENT TENNISLAND

Detalii abonament (ședințe, tarife, echipament)

•Plata abonamentului se face integral și în prima ședința din abonament, conform schemei de tarifare a școlii;
•Ședința durează 55 de minute în cazul unei ore și 125 de minute în cazul unei ore și jumătate, cele 5 minute fiind rezervate refacerii suprafeței de joc;
•Abonamentul este valabil pe o perioada de 30 de zile de la prima ședința;
•În funcție de disponibilitatea și aptitudinile cursantului, puteți decide ce fel de abonament sa alegeți;
•Tarifele abonamentului includ atât antrenor licențiat, cât și închirierea terenului de tenis;
•Scoală pune la dispoziția cursanților, în mod GRATUIT, echipamentul necesar desfășurării ședințelor de tenis (rachete, mingi).

Recuperarea ședințelor de tenis

Pe parcursul colaborării noastre pot apărea situații în care una sau mai multe ședințe nu se pot desfășura, motivele fiind diverse (vreme neprielnica, probleme personale ori probleme tehnice ale bazei). Cu o buna comunicare, suntem siguri ca o sa găsim soluții pentru astfel de situații.

Fiecare ședința neefectuata și anunțata din timp (în limita unei ședințe în cazul abonamentului de 4 ședințe, a doua ședințe în cazul abonamentului de 8 ședințe și a trei ședințe în cazul abonamentului de 12 ședințe) se poate recupera în funcție de programul de antrenament și de programul elevului la alte ore și la alta grupa.

ATENTIE! Ședințele de tenis se recuperează, NU SE REPORTEAZA! (Cursantul va recupera orele la alte grupe de nivelul lui).

În cazul problemelor tehnice și de vreme neprielnica, abonamentul se va prelungi automat echivalent cu perioada în care s-a lipsit.

Pe aceasta cale, rugam ca fiecare abonat ce știe din timp faptul ca nu poate fi prezent la o ședința, sa anunțe antrenorul coordonator cu minimum 24 ore înainte, astfel ședința respectiva va putea fi oferita altei persoane ce are de făcut o recuperare

În cazul în care se anunța cu mai puțin de 24 ore înainte, ședința respectiva NU va putea fi considerata o ședința de RECUPERARE. În cazuri excepționale (URGENTE), oferim înțelegere, rugând, la rândul nostru, sa existe corectitudine din partea abonatului și sa NU se abuzeze de aceasta situație.

În contractul cu baza de la care închiriem terenuri avem aceleași condiții. Astfel ca, dacă nu le-am aplica la rândul nostru, s-ar crea o discrepanta intre numărul de ședințe efectuate și cheltuielile aferente închirierii terenurilor, conform schemei de tarifare a abonamentului în curs.

În cazul sărbătorilor legale sau a vacantelor, abonamentul se suspenda dacă nu se pot efectua ședințele, nefiind nevoie de recuperare. Derularea abonamentul ului se va continua la întoarcerea din vacanta. Rugam ca plecările pe perioada mai lunga de timp, sa fie anunțate în prealabil.

Interesul nostru este ca toate ședințele din abonament sa se desfășoare într-un fel sau altul și suntem siguri ca împreuna vom găsi soluții pentru orice situație nefavorabila.

Inapoi la pagina principala