Politica de Confidentialitate

Inapoi la pagina principala

Politica de confidenţialitate TENNISLAND

TENNISLAND acordă o atenţie deosebită protecţiei vieţii private şi implicit a datelor cu caracter personal. De aceea, Politica de Confidenţialitate TENNISLAND descrie în detaliu gestionarea şi utilizarea datelor furnizate sau colectate pe platformele noastre digitale, în scopul asigurării pentru vizitatori şi clienţi, a posibilităţii de a ne contacta şi de a beneficia de serviciile noastre.

Scopul acestei Politici de Confidenţialitate este să vă explice ce date personale prelucrăm, de ce le prelucrăm, ce facem cu ele şi care sunt drepturile dumneavoastră.

Tratăm cu cea mai mare seriozitate confidenţialitatea clienţilor noştri şi nu vindem niciodată liste care conţin adrese de e-mail sau alte date cu caracter personal. Fiind pe deplin conştienţi de faptul că informaţiile personale vă aparţin, facem tot posibilul să le stocăm în siguranţă şi să le prelucrăm cu atenţie. Nu oferim informaţii unor terţi fără a vă informa.

Politica de confidenţialitate a companiei TENNISLAND respectă Regulamentul General UE privind Protecţia Datelor cu Caracter Personal 2016/679 („GDPR”), precum şi legislaţia locală.

Cine suntem noi?

TENNISLAND S.R.L., cu sediul social în Bucureşti, Sector 6, Str. Orşova, Nr. 5, Bloc D5, Scara 2, Etaj 2, Apartament 31, Nr. Inregistrare J40/8211/2017, Cod Fiscal 37679998, este operator autorizat de prelucrare a datelor cu caracter personal, conform prevederilor legale europene, certificând respectarea drepturilor conferite de GDPR privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

TENNISLAND este răspunzătoare pentru colectarea, stocarea şi procesarea datelor personale şi îşi ia angajamentul de a respecta confidenţialitatea tuturor informaţiilor stocate.

Cine sunteţi dumneavoastră?

Potrivit legislaţiei, dumneavoastră, persoana fizică beneficiară a serviciilor noastre sau persoana aflată într-o relaţie de orice fel cu societatea noastră (ca de exemplu, clientul nostru, potenţialul nostru client, vizitatorul pe site), sunteţi o „persoană vizată”, adică o persoană fizică identificată sau identificabilă. Pentru a fi complet transparenţi în privinţa prelucrării de date şi pentru a permite să vă exercitaţi cu uşurinţă, în orice moment, drepturile, am implementat măsuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date şi dumneavoastră, persoana vizată.

BAZĂ LEGALĂ PENTRU PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prelucrările datelor dumneavoastră cu caracter personal pot avea ca temei:

• Prelucrarea rezervărilor pe care dumneavoastră le solicitaţi prin intermediul website-ului nostru, precum şi încheierea şi executarea contractului pentru abonamentele lunare, la cererea dumneavoastră (stabilirea datelor tale de identificare şi facturare);
• Interesul legitim al Operatorului (TENNISLAND) în ceea ce priveşte realizarea şi distribuirea chestionarelor de satisfacţie adresate clienţilor;
• Consimţământul persoanei vizate (transmiterea de comunicări de marketing, oferte privind servicii noi, newsletter, broşuri, informaţii campanii etc.)
• Obligaţia legală a Operatorului (apărarea unui drept în instanţă etc.)

În momentul procesării datelor cu caracter personal în vederea încheierii unui contract (abonament) sau potenţial contract cu dumneavoastră sau în vederea preluării şi prelucrării unei rezervări/solicitări din partea dumneavoastră, baza legală pentru procesare constă în necesitatea prelucrării, în vederea îndeplinirii obligaţiilor contractuale ale părţilor.

În consecinţă, bază legală pentru procesarea datelor cu caracter personal este reprezentată de acordul dumneavoastră, acord pe care îl puteţi retrage în orice moment, după cum este menţionat în prezentul document, acest lucru neafectând legitimitatea procesării datelor de către TENNISLAND, înainte de retragerea acordului dumneavoastră.
În eventualitatea în care dezvăluim date cu caracter personal organelor de aplicare a legii sau altor organisme guvernamentale, vom efectua acest lucru în baza faptului că avem obligaţia legală de a o face.

CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL ŞI SCOPUL COLECTĂRII ACESTORA

TENNISLAND aplică principiul minimizării şi se angajează să colecteze doar acele date care sunt cu adevărat necesare. Astfel, vă informăm că datele personale pe care TENNISLAND le prelucrează sunt date personale pe care dumneavoastră (persoana vizată) ni le puneți la dispoziţie, cum ar fi:

• Date de identificare pe care ni le furnizați atunci când accesați site-ul societății, cum ar fi: numele şi prenumele, adresa de domiciliu/reşedinţa, cod numeric personal, cod unic de înregistrare, număr de telefon fix/mobil, serie şi număr act de identitate, adresă de e-mail;
• Informaţii financiare, precum cont bancar, card bancar etc.

Aceste date sunt necesare pentru activităţi precum:

• Prelucrarea rezervărilor, inclusiv preluarea, validarea, facturarea lunară a abonamentelor;
• Soluţionarea problemelor de orice natură referitoare la serviciile TENNISLAND;
• Asigurarea serviciilor de suport şi consultanţă, prin acordarea de răspunsuri la întrebările dumneavoastră cu privire la abonamentele în curs sau serviciile societății, precum şi soluţionarea reclamaţiilor, remedierea eventualelor neconformităţi, încasări şi plăţi în conturi bancare.

Refuzul dumneavoastră de a ne furniza aceste date ne va pune în imposibilitatea de a vă pune la dispoziţie serviciile dorite.

TENNISLAND colectează următoarele categorii principale de date cu caracter personal, în vederea atingerii următoarelor scopuri:

Operaţiuni generale TENNISLAND

Colectăm date cu caracter personal ale persoanelor fizice, partenerilor, clienţilor, furnizorilor (inclusiv ale unor terţe părţi, furnizoare de servicii) şi ale altor părţi. Aceste date pot include detalii de contact, nume şi prenume, informaţii financiare şi alte date mai sus menţionate, necesare pentru efectuarea operaţiunilor de colaborare cu dumneavoastră sau cu organizaţia pe care o reprezentați.

Răspuns la solicitările dumneavoastră

Puteţi decide să ne furnizați date cu caracter personal, inclusiv numele dumneavoastră, adresa de e-mail şi alte informaţii de contact, atunci când ne contactați prin telefon, e-mail, poştă sau folosind platforma noastră digitală. Aceste informaţii ne permit să răspundem la solicitările dumneavoastră.

Clienţi şi potenţiali clienţi

Putem colecta datele cu caracter personal ale clienţilor şi ale potenţialilor clienţi, inclusiv informaţii de contact, informaţii financiare (carduri de credit, conturi bancare) şi alte informaţii care ne sunt necesare pentru efectuarea operaţiunilor cu respectiva persoană fizică sau organizaţie.

Dezvoltarea afacerii

Datele cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră, precum şi informaţiile pe care le colectăm prin intermediul platformelor noastre digitale vor fi folosite pentru a creşte nivelul de înţelegere şi cunoaştere a clienţilor noştri şi pentru a asigura o comunicare relevantă sub toate aspectele relaţiei dintre dumneavoastră şi TENNISLAND.
Datele cu caracter personal pot fi folosite şi pentru dezvoltarea de noi produse şi servicii sau pentru îmbunătăţirea celor deja existente.

Comunicarea de marketing

Putem folosi datele cu caracter personal doar cu acordul şi la solicitarea dumneavoastră, pentru a vă ţine la curent cu privire la cele mai noi oferte pentru serviciile care vă interesează.
În acest sens vă putem trimite mesaje informative prin intermediul a diverse mijloace (e-mail, telefon, SMS, mobile push, webpush) conţinând atât informaţii generale, cât şi specifice în legătură cu o anumită tematică, informaţii cu privire la promoţii şi oferte sau la serviciile TENNISLAND. Vă putem transmite de asemenea şi comunicări de natură comercială, precum cercetări de piaţă relevante sau sondaje de opinie. TENNISLAND se asigură că prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul comunicării de marketing este efectuată având la baza respectarea drepturilor şi libertăţilor dumneavoastră şi că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dumneavoastră şi nu vă afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.

În condiţiile în care nu doriți să primiți informaţii ulterioare, puteți să vă dezabonați uşor şi gratuit de la comunicarea noastră de marketing, oricând doriți. În acest sens, vă rugăm să transmiteţi un e-mail pe adresa noastră cu subiectul DEZABONARE sau să accesați link-ul de dezabonare afişat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi. Dacă vă dezabonați de la comunicările noastre de marketing, vom şterge datele dumneavoastră personale în termen de maximum 30 de zile de la solicitare, cu excepţia cazului în care aceste date nu sunt procesate şi în alte scopuri menţionate în secţiunile de mai sus.

Sondaje ale clienţilor şi vizitatorilor

TENNISLAND poate colecta date cu caracter personal de la vizitatorii platformelor noastre digitale sau de la clienţi, în scopul prelucrării acestora în cadrul desfăşurării a diverse sondaje şi cercetări cu privire la serviciile noastre. Datele dumneavoastră personale nu vor fi utilizate pentru comunicări de marketing, fără acordul dumneavoastră.

Potenţiali angajaţi

Dacă o persoană se înscrie pentru ocuparea unei poziţii în cadrul companiei TENNISLAND sau încheie un contract cu noi, putem colecta anumite date cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, informaţii de contact, informaţii referitoare la activitatea şi interesele profesionale, diplome de studii deţinute. Aceste informaţii vor fi colectate fie în mod direct de la persoana în cauză, fie de la un consultant de recrutări, angajatori anteriori, referinţe sau diverse surse făcute publice. Vom utiliza aceste informaţii în scopul luării unei decizii referitoare la a transmite o ofertă de angajare sau la încheierea unui contract cu persoana respectivă.

În vederea respectării prevederilor legale

Putem colecta date cu caracter personal conform cerinţelor sau permisiunilor legislaţiei în vigoare. Atât datele cu caracter personal, cât şi cele cu caracter nepersonal colectate de TENNISLAND, sunt considerate a fi confidenţiale şi nu vor fi niciodată vândute sau cedate unor terţe părţi.

CUM COLECTĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

TENNISLAND colectează datele cu caracter personal pe care dumneavoastră le furnizați atunci când faceți o rezervare sau solicitaţi informaţii de la noi, când iniţiați solicitări către noi, când răspundeți la chestionare sau când interacţionați în orice alt mod cu noi.

Colectăm informaţii despre dumneavoastră prin intermediul a diverse tehnologii, precum cookie-uri. În vederea uşurării navigării pe website, de fiecare dată când dumneavoastră încărcați adresa web TENNISLAND, un sistem definit de cookie-uri vă poate ajuta prin recunoaşterea numelui şi a adresei de e-mail. Această acţiune este posibilă doar în cazul concret în care cookie-urile sunt activate (cookie – fragmente de informaţii stocate de un site, de pe un computer). Dacă alegeți să nu primiți cookie-uri, puteţi dezactiva opţiunea din meniul browser-ului de internet. Vă invităm să verificați politica noastră de cookie-uri accesând link-ul dedicat.

LINKURI CĂTRE ALTE PAGINI WEB

Această pagină de internet conţine linkuri către alte pagini de internet (cum ar fi Facebook, Youtube, Instagram), cărora nu li se aplică prezenta Politică de Confidenţialitate. Vă rugăm să ţineți cont de faptul că nu ne asumăm alte pagini de internet şi conţinutul acestora. Vă încurajăm să citiți politica de confidenţialitate a fiecărei pagini de internet pe care o vizitați.

TRANSMITEREA DATELOR TALE CĂTRE ALTE COMPANII

Nu vom transmite datele dumneavoastră personale către alte companii decât cu excepţia anumitor situaţii, în care se includ:

• Dacă părţi ale grupului sau terţe părţi asigură servicii pentru noi, de exemplu relaţii cu clienţii. Acestor companii li se interzice să folosească datele dumneavoastră personale pentru alte scopuri decât cele solicitate de către noi prin lege;
• Dacă transmitem informaţiile dumneavoastră unor companii partenere sau unor terţe părţi pentru a asigura siguranţa clienţilor noştri, pentru a ne proteja drepturile şi proprietatea noastră, pentru a respecta procedurile legale, sau în alte cazuri, în situaţia în care considerăm, cu bună credinţă că dezvăluirea informaţiilor respective este solicitată prin lege;
• Dacă ne permiteţi să transmitem informaţiile dumneavoastră personale către terţe părţi, cum ar fi:
 Decideți să transmitem datele dumneavoastră personale unor companii atent selectate pentru ca acestea să vă poată trimite oferte şi promoţii referitoare la produsele şi serviciile lor;
 Ne îndrumați să transmitem datele dumneavoastră personale unor platforme sau pagini de internet ale unor terţe părţi, cum ar fi paginile de socializare;
 În cazul în care cooperăm cu furnizori externi de servicii (procesatori de date), încheiem acorduri de procesare a datelor cu furnizorii de servicii care procesează datele dumneavoastră personale.

RECIPIENŢI DE PRELUCRARE A DATELOR ÎN MEDIUL ONLINE

A) Google Analytics

Google Analytics este un serviciu de analiză online oferit de Google, care ne permite să urmărim şi să analizăm traficul de pe website. Acest program este folosit în contextul Inbound Marketing şi ne ajută cu analize şi evaluări statistice ale comportamentului utilizatorului logat, pentru a putea să coordonăm mai bine strategia noastră de marketing şi să optimizăm conţinutul pe care vi-l oferim. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să verificați informaţiile despre Confidenţialitatea şi Securitatea Datelor ale Google Analytics, accesând https://policies.google.com/privacy?hl=ro.

B) MailChimp

MailChimp este o platformă automatizată de marketing, ajutându-ne în activităţile noastre de comunicare şi e-mail marketing (transmiterea noutăţilor, newsletter-ului lunar). Aceasta stochează datele dumneavoastră de contact (adresa de e-mail). Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesați Politica de Confidenţialitate MailChimp, la adresa https://mailchimp.com/legal/privacy/.

CE DREPTURI AVEȚI?

Potrivit Regulamentului GDPR, dumneavoastră aveți drepturi care vă permit exercitarea unei anumite măsuri de control şi decizii în ceea ce priveşte colectarea, prelucrarea, utilizarea şi stocarea datelor personale, după cum urmează:

o Dreptul la informare şi acces la date cu caracter personal: dreptul de a obţine o confirmare a faptului că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc şi, în caz afirmativ, acces la datele respective;

o Dreptul la rectificare: dreptul de a solicita Operatorului şi de a obţine, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care vă privesc şi/sau de a obţine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, cu menţiunea că în cazul unui cont online aceste modificări le puteţi efectua personal din secţiunea de editare a datelor contului;

o Dreptul la ştergerea datelor: dreptul de a obţine ştergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, fără întârzieri nejustificate, în cazul în care se aplică anumite motive menţionate în Regulamentul GDPR;

o Dreptul la restricţionarea prelucrării: dreptul de a obţine restricţionarea prelucrării în anumite cazuri;
o Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care vă privesc şi de a le transmite către un al operator;

o Dreptul la opoziţie: dreptul de a vă opune în orice moment prelucrării datelor cu caracter personal care vă privesc, în condiţiile Regulamentului GDPR;

o Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care vă privesc sau care vă afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;

o Dreptul de a vă adresa printr-o plângere Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) în situaţia în care considerați că datele dumneavoastră personale nu au fost prelucrate în conformitate cu prevederile legale.

Pentru exercitarea drepturilor prevăzute mai sus, puteţi înainta către Operator o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa: Str. Orşova, Nr. 5, Bloc D5, Scara 2, Etaj 2, Apartament 31, Sector 6, București sau puteţi transmite o astfel de cerere pe e-mail, către responsabilul cu protecţia datelor cu caracter personal, la adresa de e-mail scoaladetenis.office@gmail.com. Răspunsul la solicitările dumneavoastră în ceea ce priveşte exercitarea oricăror drepturi prezentate mai sus se va face în maximum 30 zile de la primire.

PLATA ONLINE ŞI DATELE CU CARACTER PERSONAL

Sistemul de plată online disponibil este dezvoltat de Mobilpay şi presupune efectuarea plăţilor prin intermediul cardurilor într-un mediu securizat. Plăţile online efectuate pe site-ul nostru beneficiază de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa şi MasterCard Secure Cod). 3D Secure înseamnă o nouă abordare globală a autentificării cumpărătorilor şi vânzătorilor în tranzacţii sigure pe Internet. Această măsură de siguranţă presupune redirecţionarea utilizatorului în momentul efectuării plăţii pe o pagină securizată unde înregistrarea fiecărui deţinător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacţie online. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV/CV2).

În vederea finalizării tranzacţiei în condiţii optime va trebui să furnizați:
• Numele posesorului de card;

• Codul cardului (cele 4 grupe de cifre menţionate pe fata cardului, fără spaţii);

• Data expirării cardului;

• Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripţionate pe banda cu semnătură);

Tranzacţiile se vor efectua în lei, indiferent de cardul dumneavoastră, în condiţiile agreate cu Banca emitentă a cardului pe care îl deţineți. Pentru efectuarea tranzacţiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. Site-ul nostru nu solicită şi nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

SECURITATEA, INTEGRITATEA ŞI CONFIDENŢIALITATEA DATELOR

Securitatea, integritatea şi confidenţialitatea datelor dumneavoastră personale sunt deosebit de importante pentru noi. Am implementat măsuri tehnice, administrative şi de securitate fizică ce sunt menite să protejeze datele personale de acces (dezvăluire, utilizare şi modificare neautorizate). La anumite intervale, ne revizuim procedurile de securitate pentru a include tehnologii şi metode adecvate de dată recentă.

De asemenea, vă informăm că orice persoană care acţionează sub autoritatea TENNISLAND, care are acces la datele cu caracter personal, nu va prelucra datele decât la instrucţiunile Operatorului.

Cu toate acestea, nici un mecanism informatic nu oferă securitate totală, un element de risc fiind întotdeauna prezent, risc care este independent de voinţă şi/sau posibilităţile noastre. Securitatea acestui site poate fi supusă unor vulnerabilităţi şi, ca atare, pentru astfel de situaţii, nu putem fi consideraţi responsabili pentru nicio încălcare a securităţii.

PERIOADA DE STOCARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vom reţine datele dumneavoastră personale atâta timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor menţionate în prezenta Politica de Confidenţialitate TENNISLAND, cu excepţia cazului în care o perioadă mai îndelungată de reţinere este cerută sau permisă prin lege. În mod regulat, vom împrospăta informaţiile pentru a ne asigura că acestea sunt actuale.
Datele Personale colectate în vederea transmiterii de comunicări comerciale vor fi prelucrate până la data retragerii consimţământului exprimat de persoana vizată.

MODIFICĂRI ÎN POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE TENNISLAND

Ocazional, putem modifica prezenta Politică de Confidenţialitate pentru a cuprinde cele mai recente tehnologii, practici din industrie, cerinţe de reglementare sau pentru alte scopuri. Întotdeauna vom posta cea mai recentă versiune pe platformele noastre digitale. De aceea vă sfătuim să citiți cu regularitate Politica de Confidenţialitate. În situaţiile în care suntem obligaţi prin lege, vom solicita acordul dumneavoastră.

TENNISLAND îşi rezervă dreptul de a modifica această Politică de Confidenţialitate în orice moment, însă în limitele prevăzute de prevederile legale, interne şi comunitare, în vigoare.

Această declaraţie de confidenţialitate şi politicile de confidenţialitate prezentate aici nu au scopul de a crea drepturi legale contractuale sau de altă natură sau în numele oricărei părţi.

OBSERVAŢII ŞI ÎNTREBĂRI

Dacă aveți observaţii său întrebări referitoare la Politica de Confidenţialitate TENNISLAND, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0728799954 sau pe e-mail la adresa scoaladetenis.office@gmail.com.

De asemenea, vă informăm că puteţi depune o plângere referitoare la felul în care procesăm datele dumneavoastră personale. În cazul în care se face o plângere, numele şi informaţiile de contact ale reclamantului trebuie comunicate către TENNISLAND. Vom investiga reclamaţia şi vom răspunde în termen de maximum 30 de zile. În cazul în care considerați că nu am rezolvat în mod satisfăcător reclamaţia dumneavoastră, puteţi depune o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro).

INFORMAŢII SUPLIMENTARE

Această pagină de internet este deţinută şi operată de către TENNISLAND S.R.L.
Prezenta Politică de Confidenţialitate a fost actualizată ultima dată în luna Februarie 2019.

Inapoi la pagina principala